Yabancı Dillerde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

31.05.2011
Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yavaş, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlük makamında düzenlenen törende, Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ten görevi devraldı. Devir teslim töreninde Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Yüksekokul hakkında bilgi sundu ve Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yavaş'a yeni görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Müdürlüğün anahtarıyla birlikte, Yüksekokul kütüphanesinin çekirdeğini oluşturmak üzere 500 adet kitap bağışıyla ilgili belgeyi takdim etti. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yavaş da, Prof Dr. Ali Osman Öztürk'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.