BESYO Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

27.05.2011
ÇOMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2010–2011 eğitim öğretim dönemi mezunlarının hazırladığı “Buluşma Noktası–2” isimli etkinlik, BESYO Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Yılsonu etkinliğinin açılış konuşmalarını BESYO Müdürü Prof. Dr. Kamil Özer ve etkinliğin eğitmenliğini yapan Öğr. Gör. Özlem Ergun Açalan yaptılar. BESYO öğrencileri “Buluşma Noktası–2” isimli yılsonu etkinliğinde; salsa, rueda dans gösterileri, Kırklareli Yöresi kız ve erkek oyunları sunumu, Çanakkale’den sokak sesleri ve oyunları sunumu, Çanakkale ili kasaba ve köylerinden derlenen manilerin sunumu, Çanakkale kadın oyunlarından “Yandım Ayşem”in sunumu, Çanakkale erkek oyunlarından “Harmandalı”nın sunumu, Çanakkale kadın ve erkek oyunlarından “Çansekmesi” ve “Süzme” oyunlarının sunumu, “Payduşka”, “Kasaphavası” oyunları ve “Damat Halayı”nın sunumlarını gerçekleştirerek izleyicilerin beğenisini kazandılar. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.