Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinden Poster Sunum Etkinliği

27.05.2011
ÇOMÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerinin okul bitirme ödevi kapsamında gerçekleştirdikleri poster sunumları, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlık binası girişinde sergilendi. Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarının (Doç. Dr. Aydın Büyüksaraç, Yrd. Doç. Dr. Tolga Bekler, Yrd. Doç. Dr. Tolga Komut, Yrd. Doç. Dr. Çağlar Yalçıner, Öğr. Gör. Ebru Şengül, Öğr. Gör. Şebnem Elbek, Öğr. Gör. Yunus Ekinci) danışmanlığında gerçekleştirilen çalışma, 35 posterden oluşmakta olup, uygulamalı jeofiziğin tüm alanlarını (maden, petrol, jeotermal gibi endüstriyel kaynakların araştırılması vb.), deprem araştırmaları ile jeofizik yöntemlere ilişkin teorik çalışmaları (manyetotelürik yöntem, manyetik yöntem uygulamaları vb.) kapsamaktadır. "Poster Sunum Etkinliği"ne ilişkin fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.