Burhan Şeşen ile “Genç Forum” Çarşamba Günü Saat 10.00’da ÇOMܒde

24.05.2011
"Türkiye’nin Enerji Kaynakları ve Nükleer Enerji" konulu Genç Forum Programı 25 Mayıs Çarşamba günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde. TRT Okul kanalında yer alan programı sanatçı Burhan Şeşen sunuyor. Programda; Ülkeler açısından enerji hangi öneme sahiptir? Ülkemiz enerji kaynakları bakımından yeterli bir durumda mıdır? Termik ve hidro-elektrik santrallerden elde edilen enerji ülkemizin ihtiyacının ne kadarını karşılayabilmektedir? Nükleer enerji ihtiyacı var mıdır? Nükleer santraller tehlikeli midir? Yeni nesil nükleer santraller güvenli midir? Dünya da hangi ülkeler nükleer enerji kullanıyor? Tehlikeli ise neden bütün gelişmiş ülkeler nükleer enerji kullanıyor? gibi sorular ekseninde, 25 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da Terzioğlu Kampüsü’ndeki BESYO Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak çekimlere, konuşmacı ve izleyici olarak katılmak isteyen öğrenci – akademik ve idari personelimiz, Rektörlük Binasındaki Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğüne bizzat gelerek ya da 2180018 / 1002 – 2381 nolu dahili telefonlara ulaşarak isim yazdırabilirler.