FEF Ödül Töreni Düzenlendi

17.05.2011
2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemizin düzenlemiş olduğu XVI. Spor Şenliklerine katılan ve Fen-Edebiyat Fakültesi’ne 4 kupa kazandıran öğrenciler için Troia Kültür Merkezi Prof. Dr. Sevim Buluç Oditoryumu’nda ödül töreni düzenlendi. Törene Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Cüneyt Akı ve Yrd. Doç. Dr. Muhammet Erat, üniversitemiz yöneticileri, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ödül töreni Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem’in konuşmasıyla devam etti. Prof. Dr. Ahmet Erdem, Fen-Edebiyat Fakültesi’nin bilimsel anlamda göstermiş olduğu başarıların, sportif ve sosyal etkinliklerde de öğrenciler tarafından devam ettirilmesinden oldukça memnun olduğunu ifade ederek, “Spor şenliklerinde yaklaşık 10’a yakın dalda yarışmalar düzenlendi. Bunların dördünü bizim almamız öğrencilerimizin başarısını ortaya koyuyor. Bu nedenden dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Tören Fen-Edebiyat Fakültesi’ne kupa kazandıran öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve geleneksel pilav ikramının ardından sona erdi. FEF Öğrencilerinin Ödül Aldığı Müsabakalar: -Erkek Futbol Müsabakalarında Birincilik -Erkek Basketbol Müsabakalarında Birincilik -Bayan Voleybol Müsabakalarında İkincilik -Bayan Basketbol Müsabakalarında İkincilik Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.