Biga MYO'dan Bahara Merhaba ve Şampiyonluk Kutlamaları

17.05.2011
Biga MYO’da havuz başında “Bahara Merhaba ve Şampiyonluk Kutlamaları” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Biga MYO Akademik ve İdari personeli, öğrenciler ve sponsorlardan Gizem Pansiyon sahibi Mehmet Ali Gürkan, Evim Pansiyon sahibi Hatice Gezgin, Karabiga İÇDAŞ Kulübü Futbol Takımı Teknik Direktörü İbrahim Küçük, Çiçeklidede Spor Kulübü Futbol Takımı Teknik Direktörü Kadir Arslan, Beden Eğitim Öğretmeni Mesut Demir ve Basın Mensupları katıldı. Törende bir konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Şemun Tayyar, “Üniversitemizin 16. Geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen spor karşılaşmalarında Yüksekokulun (erkeklerde) futbol, voleybol ve basketbol takımlarının şampiyonluğa ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda da başarılarının devam etmesini istedi”. Teşekkür belgelerini Erkek Voleybol takımına Doç. Dr. Ali Nail Yapıcı, bayan Voleybol takımına Yrd. Doç. Dr. Ünal Kızıl, Futbol takımına Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, Basketbol takımına Öğr. Gör. İsmail Hacıkuru, sponsorlarımızdan Gizem Pansiyon sahibi Mehmet Ali Gürkan ile Evim Pansiyon sahibi Hatice Gezgin’e Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Hasan Kocabıyık takdim etti. Biga MYO takımlarının şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi olan Araştırmacı Müfit Yardımcı’ya, Karabiga İÇDAŞ Kulübü Futbol takımı teknik direktörü İbrahim Küçük’e, Çiçeklidede Spor Kulübü Futbol takımı Teknik Direktörü Kadir Arslan’a, Beden Eğitimi Öğretmeni Mesut Demir’e Doç. Dr. Şemun Tayyar teşekkür belgelerini takdim ederek kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Etkinlik canlı müzik eşliğinde pilav ayran ikramı ile sona erdi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.