Alternatif Sahnede Gruplar Öğrencilerle Buluştu

17.05.2011
16. Bahar Şenliği kapsamında kurulan Alternatif Sahne de çıkan 80 Kalibre ve 5,5, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Öğrenciler 14 Mayıs Cumartesi 80 Kalibre, 15 Mayıs Pazar 5,5’un söylediği şarkılarla dans edip eğlendi. Gruplar herkesin müzik zevkine hitap etti. Sahne sonrası fikirlerini aldığımız 80 Kalibre ve 5,5, ÇOMܒde olmaktan ve buradaki ortamı görmekten çok mutlu olduklarını söyleyerek şunları söylediler: “80 Kalibre: Çanakkale`de ilk kez sahne alıyoruz. İstanbul Kadıköy grubuyuz. ÇOMÜ Bahar Şenlikleri sebebi ile buradayız. Burada çok eğlenceli bir atmosfer var. Önümüzdeki ay içinde çıkacak olan `7 Seçilmiş` adlı albümümüzden de şarkılar söyledik. ÇOMÜ öğrencileri bizi takip etsinler, onlar istedikçe biz buradayız.” “5.5: İstanbul’da sahne alan bir grubuz. Grubun tüm üyeleri olarak Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileriyiz. Altı aylık bir grubuz. Davulcumuz Uğur Baloğlu Çanakkaleli. Onun aracılığıyla Çanakkale’ye geldik. Burası muhteşem bir yer. Keşke bizim üniversitemizinde böyle bir yeri olsaydı. Gelecek sene ana sahnede çıkmak için konuşmalar yaptık. Umarız gelecek sene ana sahnede buradaki muhteşem kalabalığa seslenebiliriz.”