Yrd. Doç. Dr. İsmet Yıldırım Uluslararası Sempozyuma Katıldı

16.05.2011
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmet Yıldırım Macaristan’da 05-07 tarihleri arasında yapılan “X. Wellman International Scientific Conference” adlı sempozyuma Oturum Başkanı olarak ve “Resistance of Venturia Inaequalis To Hexaconazole, Trifloxistrobin and Captan” adlı bildiriyle katılmıştır. Öğretim üyemiz ayrıca Türkiye, Macaristan ve Japonya ile ortak yürütülmekte olan “Hungarian-Intergovermenta S and T Cooperation” programı çerçevesinde desteklenen “Development of breeding of Szentes’ tomatos shaped pepper (Capsicum annuum L. convar grossum) in Japan, Türkey and in Hungary 2010-2012” adlı projeyle ilgili görüşmelerde de bulunmuştur. Yrd. Doç. Dr. İsmet Yıldırım bu projede katılımcı olarak yer almaktadır. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.