Gripin Her Yaştan Genci Coşturdu

16.05.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleşen 16. Bahar Şenliğinin son gecesinde Gripin, ÇOMܒlü öğrenciler ve Çanakkalelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yedinci günün son konserinde sahne alan Gripin, konserin ardından ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü muhabirlerine görüşlerini bildirdi. Gripin, ‘Çok çok güzeldi’ diyerek şunları söyledi: “Muhteşem bir kalabalık vardı ve çok coşkulu, enerjikti. Çok çok güzeldi. Unutulmaz bir gece daha yaşadık. Finaller öncesinde yedinci günün, son konseri olarak umarım tüm öğrencilere uğurlu geliriz. Bizi buraya davet eden ve böylesine güzel bir kalabalıkla buluşturan herkese çok teşekkür ediyoruz.” Konser sonrasında hayranlarıyla imza standında buluşan Gripin, ÇOMܒlü öğrencilerin kalbini bir kez daha fethetti.