Leman Sam Nefesleri Kesti

14.05.2011
16. Bahar Şenliği’nin beşinci gününde sahne alan Leman Sam, Dardanos’ta ÇOMܒlü öğrenciler ve Çanakkalelilerin nefesini kesti. 25 bin kişilik kalabalığa seslenen Sam’ın, bütün şarkılarına coşkulu bir kalabalık eşlik etti. Çanakkale’de kızı Şehnaz Sam ile birlikte sahneye çıkan Leman Sam bir ara sahneyi kızına bıraktı. Şehnaz Sam söylediği şarkılarla ÇOMܒlü öğrencileri coşturdu. Sahneye çıkmadan önce ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü muhabirlerine görüşlerini bildiren Sam, ‘ÇOMܒde ilk kez konser vereceğim. Çok heyecanlıyım’ diyerek şunları söyledi: “Çanakkale’ye bir kaç kez konser için geldim ama üniversitede ilk defa bir konser vereceğim. Özellikle üniversite konserlerini tercih ediyorum. Gençlerden o enerjiyi almak beni genç tutuyor. En çok sevdiğim kitle üniversite kitlesi, çok farklı oluyorlar ve ben hala üniversiteli bir genç gibi düşünüyorum. Onlarla aynı şeylere üzülüp, aynı şeylere seviniyorum. Olaylara hala genç bakıyorum. Burada konser için teklif geldiğinde asistanım sordu, acaba gider misiniz diye, ama ben üniversitede konser vereceğimi duyduktan sonra nerede olursam olayım giderim dedim. Her şeyi bırakır gelirim yeter ki üniversite bahar şenliği olsun. Çok mutluyum. Umarım bu akşam çok güzel bir konser olur. Biraz önce şenlik alanında ÇOMÜ Latin Dansları Topluluğunun dansını seyrettim. Çok keyif aldım. Ben de kaldığım odada dans ettim. Üniversite muhteşem bir doğaya sahip. Yürüyüş yaparken Rektör beyin evinin önünde gelinciklerin açtığını gördüm. Buradaki öğrenciler, çalışanlar yani herkes çok şanslı böyle bir doğaya sahip üniversitede oldukları için. Tüm öğrencilerimizi kucaklıyorum. Çok mutluyum. Halen öğrencilerle iletişim kurabildiğim için çok iyi hissediyorum kendimi. Kendimi beni halen dinleyen bir genç nesil olduğu için şanslı hissediyorum. Şimdilerde yeni bir albüm çalışması yapıyorum. Yakında gençlerin karşısına yeni şarkılarımla çıkacağım. Sanırım finaller öncesi geldim ÇOMܒye. Tüm öğrenci arkadaşlarıma sınav öncesi başarılar diliyorum. Hiç canları sıkılmasın istiyorum. Sizin vasıtanızla hepsine sevgiler, saygılar.” Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.