Ünlü Karikatürist Salih Memecan İle Söyleşi

13.05.2011
Ortak Akıl Derneği ve üniversitemiz öğrenci topluluklarından Ortak Akıl Topluluğu organizasyonuyla ünlü karikatürist Salih Memecan ile söyleşi gerçekleştirilecektir. Söyleşi 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 14.30’da Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Söyleşi afişi için tıklayınız Salih Memecan Kimdir? Ünlü karikatürist Salih Memecan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni bitirdikten sonra yine aynı bölümde yüksek lisansını bitirmiş ve daha sonra Fullbright bursuyla ABD'ye giderek oradaki Pennsylvania Üniversitesi’nde doktorasını tamamlamıştır. Salih Memecan’ın karikatürleri günlük olarak Sabah gazetesi ve Atv'de, haftalık olarak da Aktüel dergisinde yayınlanmaktadır. Salih Memecan, Sabah gazetesinin ön sayfasında yayınlanan Bizimcity karikatürlerini günlük olarak çizerken bir yandan da yine aynı gazetenin arka sayfasında günlük olarak yayınlanan Sizinkiler bant karikatürlerini çizmektedir. Memecan, 2010 yılında kurulan Medya Derneği'nin de başkanlığını yürütmektedir.