Çanakkale'nin Kalbi Dardanos'ta Attı

13.05.2011
16. Bahar Şenliği’nin dördüncü gününde sahne alan Yonca Lodi, Dardanos’ta ÇOMܒlü öğrenciler ve Çanakkalelilerle buluştu. Lodi, çoşkulu bir kalabalıkla birlikte şarkılarını seslendirirken, öğrenciler ile de zaman zaman karşılıklı sohbet etti. ÇOMÜ İzciler Topluluğu’nun hediye ettiği fuları boynuna takan Lodi, topluluğun söylediği İzcilik Marşına da eşlik etti. Sahneye çıkamadan önce ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü muhabirlerine görüşlerini bildiren Lodi, ‘Çanakkale’ye özel duygularla geldim’ diyerek şunları söyledi: “Çok uzun bir yoldan geliyorum. 15 saat sürdü Çanakkale’ye gelişimiz. Ancak Çanakkale’ye, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne gelirken özel duygularla geldim. Burdaki çoşkulu kalabalık bende de büyük bir heyecan yarattı. Finaller öncesinde öğrencilerle buluşma imkânı buldum ve benden sonra finallerde iyi notlar almalarını bekliyorum. Şimdiden tüm ÇOMܒlü öğrencilerin sınavlarında başarılar diliyorum ve gelişimin onlara sınavlarında uğurlu geleceğini düşünüyorum. Bizi bu heyecanlı, çoşkulu, muhteşem kalabalıkla bir araya getiren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü’ne de çok teşekkür ediyorum.”