16. Spor Şenliğinde Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

11.05.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 16. Geleneksel Bahar Şenliği Spor Şenliği Ödül Töreni Dardanos Yerleşkesi Spor Kompleksi Futbol Sahasında yapıldı. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Ataşoğlu, Dekanlar, Dekan Yardımcıları, Meslek Yüksekokul Müdürleri katıldı. Törende konuşma yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cengiz Ataşoğlu, “Bu faaliyetlerde bulunan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bu yıl tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının katıldığı spor şenliğinde sporcular Voleybol, Basketbol, Futbol, Satranç ve Masa Tenisi branşlarında mücadele etti. Yaklaşık 900 öğrencinin katıldığı 16. Spor Şenliğinde her branşın birinci ve ikincisine ödülleri üniversitemiz yöneticileri tarafından verildi. Müsabakalarda yedi voleybol, dört basketbol, dört futbol, yedi masa tenisi ve üç de satranç hakemi yer aldı. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.