Öğrencilerimiz Poster Bildiri Birinciliği Kazandı

11.05.2011
Öğrencilerimiz, Uludağ Üniversitesi Biyoloji Topluluğu tarafından 6 – 8 Mayıs 2011 tarihlerinde 16 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen 3. Ulusal Biyoloji Toplulukları Kongresi'nde poster bildiri birinciliği kazandılar. Biyoloji Bölümü öğrencileri Ahmet İnanç Coşkun ve Ayşenur Kamiloğlu poster bildiri birinciliğini, Üniversitemiz Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Başaran Dülger ve Arş. Gör. Dr. Nurcihan Hacıoğlu danışmanlığında hazırladıkları ‘Çanakkale’de Satışa Sunulan Taze Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Özelliklerinin ve İzole Edilen Bakterilerin Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi’ başlıklı çalışmalarıyla kazandılar. Konuyla ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.