Milli Basketbolcu Efe Aydan Üniversitemizdeydi

10.05.2011
16. Bahar Şenliklerinin ilk gününde Milli Basketbolcu ve Tofaş Spor Basketbol Kulübü Başkanı Efe Aydan üniversitemizdeydi. “Başarılı Bir Hayat Öyküsü” temalı söyleşi Terzioğlu kampüsü Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Söyleşiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Ataşoğlu, Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu ile İl Temsilci Yardımcısı Ferudun Demirbilek katıldı. Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Tofaş takımlarında oynayan, basketbol yaşamı boyunca 6 kez Türkiye Şampiyonluğu, 2 kez Balkan Şampiyonluğu, 1 kez İslam Oyunları Şampiyonluğu, 1 kez Akdeniz Oyunları ikinciliği ile Avrupa Gençler Turnuvası'nda ikincilik yaşayan Efe Aydan, söyleşide başarılı hayat öyküsünden bahsederek, katılımcı gençlere başarılı bir hayat için çeşitli konularda tavsiyelerde bulundu. Söyleşi sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Ataşoğlu da kısa bir konuşma yaparak; eğitimin, başarılı bir hayat öyküsüne sahip olan insanlardan deneyimlerini öğrenmenin önemine değinerek, Efe Aydan ve eşinin bu yıl 16’cısını düzenlediğimiz bahar şenliği kapsamında üniversitemizde olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Prof. Dr. Cengiz Ataşoğlu, katılımından dolayı Efe Aydan’a hediye takdim etti. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.