Biga MYO’ya Balıkesir’den Ziyaret

09.05.2011
Balıkesir Manyas Salur Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Biga MYO Süt ve Ürünleri Teknolojisi Atölyesi ve Laboratuarı’na ziyarette bulundular. Ziyaret, Müdür Yardımcısı Kadri Kılıç, Rehber Öğretmen Gamze Gözel, Matematik Öğretmeni Emine Aslantürk ve Biga MYO Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Mezunu Gıda Teknolojisi Öğretmeni Berna Uludağ gözetiminde gerçekleşti. Öğr. Gör Ertuğrul Bilgücü, ziyaret esnasında lise öğrencilerine şunları aktardı “Biga MYO Gıda İşleme Teknolojisi Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı'na ve Döner Sermaye İşletmesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren atölyede, program öğrencileri teorik olarak aldıkları bilgileri pratik olarak da uygulama imkânı bulabilmekteler, aynı zamanda yaz dönemi stajlarını da yapabilmektedirler.” Atölyedeki faaliyetler hakkında Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü’ye çeşitli sorular yönelten ve Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı’nı çok beğendiklerini vurgulayan öğrenciler, hakkında bilgi aldıkları bölüm ve programları üniversite giriş sınavlarında tercih edeceklerini belirttiler. Öğrencilere gezinin sonunda atölyede üretilen ayranlardan ikram edildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.