Youth Mode Belgesel Atölyesi Filmlerinden Ece’giller Cornershop Europe Festivali'nde

09.05.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü ve Çanakkale Belediyesi tarafından desteklenen Youth Mode 2010 Çanakkale Belgesel Film Atölyesinde çekilen (Atölyenin Ece’giller (Ece’esque) adlı film Hollanda da düzenlenen Cornershop Europe festivalinde finalde izlenecek filimler arasına seçildi. 9 Mayıs’ta Hollanda’nın Lahey şehrinde düzenlenen Cornershop Europe adlı festivalde gösterilecek olan filmin Yönetmenliğini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema TV öğrencileri; Murtaza Moghaddam, Bahar Demirkan, Hayati Köse’nin yanısıra Okyar İğli yaptı. . Belgesel Atölyesi Kapsamında Çanakkale’yi anlatan dört film çekildi. Atölyenin ana eğitmenliğini Meral Özçınar Eşli, montaj eğitmenliğini Gökhan Akça, proje yapım ve koordinasyonunu Gökçe Su Yoğurtçuoğlu, yapım asistanlığını ise İhsan Çakır üstlendi.