Uluslararası Ebeler Gününde Ebeler Biraraya Geldi

09.05.2011
Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü tarafından 5 Mayıs 2011 Uluslarası Ebeler Günü etkinlikleri çerçevesinde bir panel düzenlendi. Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayten Dinç, Öğr. Gör. Sevda Vurur, Öğr. Gör. Fide Göktaş, Ebelik Bölümü öğrencileri Meryem Alkan, Hülya Kara, Ainour Chatzı Memet Salı’nın düzenlediği panele Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esin Çeber, Ebelik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Neriman Soğukpınar ve yüksek lisans öğrencisi Berna Atalay konuşmacı olarak katıldılar. Doç. Dr. Esin Çeber ”Sağlıkta Dönüşümün Sağlık Çalışanlarına ve Ebelere Etkisi”, Doç. Dr. Neriman Soğukpınar “Ebelikte Lisans ve Lisans Üstü Eğitim”, Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümünden mezun olan ve halen Ege Üniversitesinde yüksek lisans eğitimine devam etmekte olan Ebe Berna Atalay ise İzmir Bornova’da yürütmüş olduğu ebelik faaliyetleri konuları hakkında birer konuşma yaptılar.