Ziraat Fakültesi Kermesi Gerçekleşti

05.05.2011
Ziraat Fakültesi öğrencilerinin organizasyonunda gerçekleştirilen, Akademik ve İdari Personel tarafından desteklenerek geliri Ziraat Fakültesi öğrencilerine yemek- eğitim bursu olarak verilecek olan, Ziraat Fakültesi Kermesi Ziraat Fakültesi Bahçesi’nde gerçekleşti. Kermeste sırasıyla Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Ataşoğlu birer konuşma yaptı. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur, geleneksel hale getirmek istedikleri ve bu yıl birincisini düzenledikleri kermesin gelirinin öğrenciye yemek ve eğitim bursu olarak geri döneceğini vurguladı. Bu tür organizasyonların akademik/idari personeli ve öğrenciyi birbirine yakınlaştırdığını belirten Prof. Dr. Feyzi Uğur, kermese katkı sunan en genç öğrenciden, en kıdemli öğretim üyesine kadar herkese teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Ataşoğlu ise konuşmasında, birlik, dayanışma içerisinde böyle bir organizasyonu organize edip hayata geçiren herkese teşekkür etti. Kermeste 16. Spor Şenlikleri kapsamında 2. olan Ziraat Fakültesi Erkek Basketbol takımına başarılarından dolayı birer belge verildi. Haberle ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.