HİT Kepeze 300 Kitap Armağan Ediyor

05.05.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu Kepeze yönelik sosyal faaliyetlerini devam ettiriyor. Topluluk şimdi de Türk ve Dünya klasikleri ile kişisel gelişim kitaplarından oluşan yaklaşık 300 kitabı Kepezli okuyucuların kullanımına armağan ediyor. ÇOMÜ HİT yakın bir zaman önce Kolin Hotel de ünlü eğitmen ve yazar Ahmet Şerif İzgören ile söyleşi düzenlemiş ve söyleşinin giriş bedelini kitap karşılığı yapmıştı. 1000’in üzerinde üniversite ve lise öğrencisi ile vatandaşın katıldığı söyleşide yüzlerce kitap toplanmıştı. HİT o günki söyleşisinde de vaat ettiği gibi söyleşide topladığı kitapların bir bölümünü Kepez kütüphanesine armağan ediyor. Buna göre Türk ve Dünya klasikleri ile kişisel gelişim kitaplarından oluşan yaklaşık 300 kitap topluluk tarafından Cuma günü Kepez Belediyesi halk kütüphanesine armağan edilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan topluluk akademik danışmanı Gökhan Bayram, daha önce de Kepez kütüphanesine çeşitli zamanlarda kitap bağışında bulunduklarını bu seferde kütüphaneyi daha da zenginleştirmek adına yeni kitaplar vereceklerini belirtti. Topluluk başkanı Murat Örnek ise yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Yakın bir zamanda topluluğumuzun öncülüğünde çeşitli toplulukların ve öğrencilerin katkılarıyla bir söyleşi düzenledik. Bu söyleşi de yaklaşık 700 kitap topladık. Topladığımız kitapların bir bölümünü dönemin başından beri etkinliklerimizde öncelikli bölge olarak seçtiğimiz Kepez kütüphanesine sunuyoruz. Geri kalan diğer kitapları ise önümüzdeki hafta içinde yine yakın bir zaman önce ziyaret ettiğimiz Yenice ilçesinin Akçakoyun beldesinde bulunan yatılı bölge okulundaki kardeşlerimize armağan edeceğiz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz”. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.