“Elif'in Yaramaz Kedisi” İsimli Çocuk Oyunu Sergilendi

03.05.2011
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilimdalı Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, sorumlu Öğretim Elemanı Doç. Dr. Ebru Aktan Acar'ın rehberliğinde, Erken Çocukluk Eğitimi Topluluğu'nda görev alan öğrenciler ve topluluk akademik danışmanı Arş. Gör. Özlem Çelebioğlu Morkoç'un danışmanlığında hazırlanan "Elif'in Yaramaz Kedisi" isimli çocuk oyunu, Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda sergilendi. Oyunun kahramanı olan Elif’in ormanda dolaşırken başından geçenlerin anlatıldığı hikâyenin metni de öğrencilerle birlikte yazıldı. 18 Mart, Gazi, Ömer Mart, Anafartalar, Özlem Kayalı ve İsmail Kaymak İlköğretim Okulları’nın Anasınıflarında ve Akol Akademi, Kepez Belediyesi Okul Öncesi Eğitim Merkesi, Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı’nda öğrenim gören çocukların izlediği oyunun bitiminde çocuklarla birlikte çeşitli ritim dansları da yapıldı. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.