HİT Ayvalık Gezisi Düzenledi

02.05.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğuna üye üniversite öğrencilerinden en aktif üniversiteliler, Ayvalık ve Cunda Adası gezisiyle ödüllendirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğunun Çanakkale Kepez bölgesini öncelikli bölge seçmesi ve buraya yönelik yoğun etkinlikler yapması üzerine, düzenlenen faaliyetlerde aktif görevler alan topluluk öğrencileri önceki gün ücretsiz geziyle ödüllendirildi. Küçükkuyu, Altınoluk, Akçay, Güre, Edremit, Burhaniye, Ören ve Ayvalık bölgelerini ziyaret eden öğrenciler, Cunda Adasını da ziyaret etti. Yaklaşık 20 aktif öğrencinin katıldığı programda Akçay beldesinde de bir gece konaklandı. Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram düzenledikleri programı öğrencileri dinlendirmek ve ödüllendirmek amacını taşıdığını belirtti. Ödül gezisine katılan öğrenciler ise, halka yönelik çok sayıda etkinlik gerçekleştirdiklerini, bundan sonra yapacakları etkinliklerde de bu gezinin kendilerine motivasyon sağlayacağını bildirdiler. Konuyla ilgili fotoğraflara ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.