HİT Kumkale Şehitlerini Unutmadı

27.04.2011
Halkla İlişkiler Topluluğu bu yılda Ezine ilçesi Kumkale’de 96 yıl önce Çanakkale Savaşları esnasında şehit düşen kahraman Mehmetçikleri unutmadı. Topluluk üyesi yaklaşık 70 kişi törenlere katılarak şehitleri andı. Törenlere Ezine Kaymakamı, Kumkale Belediye Başkanı, Kumkale Askeri Birlikleri Komutanı da katıldı. İlk durak 14 şehidin bulunduğu Kumkale Şehitliği oldu. Burada saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan katılımcılar daha sonra ise yürüyerek Kumkale şehir merkezine vardı. Belediyenin pilav ikramına katılan üniversiteliler daha sonrasında ise deniz kenarındaki temsili anıta geldiler. Burada Kumkale Marşı eşliğinde yürüyen öğrenciler temsili şehitliğe de karanfil bıraktılar. Anmalara Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu’da katılım gösterdi. Konuyla ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.