Çocuklar Evi’nde 23 Nisan Kutlandı

25.04.2011
Çocuklara öğrenme fırsatı sunarken onların tüm gelişim alanlarını destekleyen, çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerine rehberlik eden Çocuklar Evi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Kutlamaya, çocukların aileleri, üniversitemiz akademik ve idari personeli de katıldı. Çocuklar, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları kıyafetlerle çeşitli gösteriler sunarken izleyicilerden büyük alkış topladılar. Kutlamaya Çocuklar Evi’nin bahçesinde animatör ve palyaço eşliğinde devam edilirken, aileler de oyunlara ve yarışmalara katıldılar. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Ataşoğlu’nun çocuklara hediyeler vermesinin ardından öğretmenler ve çocuklar eşliğinde 23 Nisan pastası kesildi. Çocuklar Evi’nde yapılan 23 Nisan kutlaması, hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nın söylenmesiyle son buldu. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.