Türk Telekom Akademi Eğitimi ÇOMÜ'de Gerçekleşti

20.04.2011
"Geleceğe Değer" projesi kapsamında gençlere katkı sağlamayı düşünen Türk Telekom Akademi´nin 11. durağı Çanakkale oldu. Türk Telekom Akademi eğitmenleri, ÇOMÜ öğrencileriyle bir araya geldi. Açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Akademi Direktörü Dr. Ayhan Artar, "Üniversitelerdeki gençlere destek vermeyi, hayata her açıdan donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Projeye başlarken sektörün okulu olarak nitelendirilen Türk Telekom ve Türk Telekom Akademi'nin hazırlayacağı programların farklı olması gerektiğini düşündük ve buna göre hazırlandık. Projemizin 11. durağı olan ÇOMÜ'de öğrencilerin gösterdiği ilgi, bu alanda önemli bir boşluğu doldurabildiğimizi gösteriyor. Diğer illerde de projemizi aynı heyecanla sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. Proje kapsamında uzmanlar tarafından gün boyu verilen eğitimlerde, öğrencilerin genel eğilimleri yorumlanarak okuldan sonraki hayata nasıl başlayacakları, görüntülü sunumlarla anlatıldı. Eğitimin interaktif şekilde gerçekleşmesi ve her oturumun sonunda hediyeler verilmesi etkinliğe katılan öğrenciler tarafından ilgi gördü. Eğitimin yanı sıra, tarihî bir Türk zekâ ve strateji oyunu olan “mangala” tanıtılarak, öğrenciler arasında küçük bir turnuva düzenlendi. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.