Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

19.04.2011
Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanlık devir teslimi, GSF Dekanlık makamında düzenlenen törenle gerçekleşti. GSF Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, üniversiteye değişik kademelerde ve değişik alanlarda anlamlı katkılarda bulunan Prof. Dr. Osman Demircan’a, GSF Dekanlığı süresince yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ederek kendisine plaket takdim etti. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Hülya Önal ve Yrd. Doç. Didem Çatal’a da dekan yardımcılığı görevinde fakülteye vermiş oldukları katkılardan ötürü teşekkür etti. Prof. Dr. Osman Demircan da üniversitemizin oldukça yeni olduğunu belirterek, üniversitenin gelişmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Prof. Dr. Osman Demircan, Prof. Dr. Abdullah Kelkit’in yeni görevinde başarılı olacağına inancının tam olduğunu vurgulayarak, kendisine başarılar diledi. Törende Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Yücel Başeğit de hazır bulundu. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.