Biga MYO Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

18.04.2011
Üniversitemiz Biga Meslek Yüksek Okulu İşletme Yönetimi II. sınıf öğrencileri, girişimcilik desinde işledikleri sosyal girişimcilik konusu hakkında ücretli öğretim elemanı Ergül Söylemezoğlu’nun yaptırdığı uygulama kapsamında limonata satarak, döner, kola, gofret, muz ve portakaldan oluşan küçük bir menü hazırlayıp ilimiz Biga ilçesi Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında daha kapsamlı yapılabilecek yardımlar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak, kurumu gezen ve çocuklarla samimi ilişkiler geliştiren öğrencilerimize Biga SHÇEK müdürü Mehmet Kargı sizlerin bizlere yaptığı bu anlamlı ziyaret vesilesiyle umuyoruz ki kurumda kalan çocuklarımızın derslerine yardım ve sosyalleşmeleri konusunda üniversitemiz öğrencilerinden daha fazla destek gelecektir diyerek, teşekkürlerini sundu. Konuyla ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.