“Öğrencilerin Gözüyle Reggio Emilia Serüveni II” Semineri Gerçekleşti

15.04.2011
“Öğrencilerin Gözüyle Reggio Emilia Serüveni II” semineri Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Erken Çocukluk Eğitimi Topluluğu üyeleri ve Okul Öncesi Öğretmenliği A.B.D. öğrencileri tarafından düzenlenen seminerde açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aysun Yavuz, seminere üniversitemiz öğrencileri ve öğretim elemanları ile Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı’nda ve 18 Mart İlköğretim Okulu Anasınıfı’nda öğrenim gören çocukların ailelerinin katıldığını belirtti. Uluslar arası İlk Yıllar Programı (PYP) , Proje ve Reggio Emilia Yaklaşımları hakkında bilgi verilen seminerde ayrıca Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı’nda ve 18 Mart İlköğretim Okulu Anasınıfı’nda öğrenim gören miniklerimizin keyifli paylaşımlarına yer verildi. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.