ÇSATT'tan Turgut Reis İlköğretim Okulu'nda Fotoğraf Sergisi

12.04.2011
ÇOMܒnün aktif öğrenci topluluklarından biri olan Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu’nun alt birimlerinden Fotoğrafçılık grubu Çanakkale Savaşları ile ilgili Turgut Reis İlköğretim Okulu’nda fotoğraf sergisi açtı. Öğrenciler yapılan anlatımlar eşliğinde sergiyi gezme fırsatı buldu. Turgut Reis İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri topluluğun fotoğrafçılık grubu üyelerinin Çanakkale Savaşları hakkındaki bilgileri fotoğraflar üzerinden anlatmalarından çok memnun kaldılar. Bazı öğrencilerin soru sorarak katıldıkları sergi anlatımı, öğrencilerin öğrendikleri konuları pekiştirmelerini sağladı. Okul müdürü Sefaettin Özcan ve sınıf öğretmenleri topluluk üyesi üniversite öğrencilerine, görsel açıdan etkili olan sergiyi gönüllü olarak sundukları için teşekkür ettiler. Fotoğrafçılık grup sorumlusu Aslı Arslan bu ilgiden memnun kaldıklarını ve böyle bir çalışma yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi’ni farklı okullarda da açmaya devam edeceklerini dile getiren Aslı Arslan okullardan gelecek taleplere de açık olduklarını belirtti. Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi için csatt1915@hotmail.com adresinden irtibata geçilebilir. Konuyla ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.