Müzikallerden Duyulara

08.04.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı ve Lions Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği Müzikallerden Duyulara programı, Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Öğr. Gör. Yurdagül Perçin’in hazırlayıp yönettiği, Öğr. Gör. Buket Deniz’in koreografisini gerçekleştirdiği Müzikallerden Duyulara programında, önemli müzikallerden örnekler seslendirildi. Programın sonunda Çanakkale Lions Kulübü Başkanı Öğr. Gör. Öznur Benderlioğlu Doğangün ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan Aslan, konsere katkı sunan akademik kadroya ve öğrencilere teşekkür belgelerini sundular. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.