Su Ürünleri Fakültesi’nde Fidan Dikimi Gerçekleşti

06.04.2011
ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Su Ürünleri Fakültesi ön bahçesinde fidan dikimi yapıldı. Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Cirik’in, fakülte öğretim üyelerinin ve çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte, yöneticiler ve öğrenciler birlikte fidan dikimi gerçekleştirdiler. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof Dr. Şükran Cirik yaptığı konuşmada , “Geçen yıllarda 100 tanesi meyve fidanı olmakla beraber 350 adet fidan diktik. Bugün bu sayıya 150 tane daha ekliyoruz. Öğrencilerle birlikte yapılan bu çalışmalar ile doğaya karşı borcumuzu ödemenin yanı sıra üniversitemize katkı sunmuş oluyoruz. Etkinliğimize destek veren ve toplumsal duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Su Ürünleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Arda Sarıgül amaçlarının fidan dikme etkinliğinin gelenekselleşmesini sağlamak olduğunu belirterek, bu şekilde mezun olacak olan her öğrencinin üniversitesine bir anı bırakmış olacağını ifade etti. Böylece başta üniversite daha sonra da Çanakkale için faydalı bir çalışma yaptıklarının altını çizen Sarıgül, etkinliğe destek veren tüm akademisyenlere ve öğrenci arkadaşlarına teşekkür etti. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.