Kazım Çokoğullu Gitar Resitali Gerçekleşti

04.04.2011
Devlet Konservatuarı ve Müzikle İletişim Topluluğu'nun birlikte düzenlemiş oldukları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğr. Gör. Kazım Çokoğullu'nun vermiş olduğu gitar resitali, üniversitemizin değerli hocalarının, öğrencilerimizin ve halkında önemli katılımlarıyla Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Önemli yarışmalarda birincilikleri olan, CarloDomeniconi, RolandDyens, MarcoSocias, CarlosBarbosa-Lima, RicardoMoyano, NikitaKoshkinve Ede Rothgibi önemli isimlerle çalışan, birçok kez senfoni orkestraları ile konçertolar çalan ve New York'taki önemli müzik okullarından Juilliard School'dan mezun olan Kazım Çokoğullu konserinde Tarina, Tarrega,Villa-lobos, Ramos, Barrios ve Piazzola gibi gitar müziğinin önemli bestecilerinin eserlerini büyük bir ustalıkla icra etti. Konser sonunda Konservatuar Müdürü Yrd. Doç. Yılmaz Küçüköncü sanatçıya teşekkür belgesini sundu. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.