2011 Çanakkale Resim Yarışması Jüri Toplantısı Gerçekleşti

30.03.2011
Avustralya hükümeti ile üniversitemiz ortaklığında ve Işık Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği’nin (UPSD) katkılarıyla bu yıl altıncısı düzenlenen 2011 Çanakkale Resim Yarışması’nda ödül alacak eserlerin saptanması amacıyla yarışma jürisi toplandı. Yarışma jürisinde Çanakkale Avustralya Konsolosu Andrew Koç McDonald, Işık Üniversitesi’nden Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan ve Prof. Dr. Gündüz Gölönü, ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Mimar Sinan Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Mustafa Orkun Müftüoğlu, UPSD’den Bedri Baykam’ı temsilen Öğr. Gör. Melik İskender yer aldı. Ziraat Fakültesi Salonu’nda düzenlenen toplantıda jüri üyeleri toplam 154 eseri değerlendirdi. Toplantıda dereceye giren resimlerin 23 Nisan 2011 tarihinde açıklanacağı ve Çanakkale, İstanbul, Ankara’da sergileneceği belirtildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.