Fransız Öğrenciler Bayramiç Meslek Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti

24.03.2011
Fransa’nın Montpeiller şehrinde SupAgro-INRA-IRD Üniversiteden Bayramiç Meslek Yüksekokulu’na öğrenci ziyareti. Dr. Nicolas DEVAUX ve 17 öğrenci Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin KAVDIR, Arş. Gör. Remzi İLAY ve ÇOMÜ Ziraat Fakültesinin 15 öğrencisi ile birlikte Bayramiç Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Bayramiç Meslek Yüksekokulu’nda ağırlanan konuk Fransız öğrenciler Yüksekokulu inceleme fırsatı buldu ve öğrencilerle tanışıp kaynaştı. Konuk öğrenciler programları dâhilinde ALARA Fidan A.Ş. nin Bayramiç’ in değişik yerlerinde bulunan fidan ve meyve üretim tesislerini gezerek incelemelerde bulunmuş ilgili firmanın yetkilileri ve uzmanlarınca bilgilendirilmişlerdir. Program sonunda Alara sorumlu mühendisi Muhittin TÜRKOĞLU tarafından firmanın kuruluşu, üretimden, ihracata kadar ki tüm aşamaları hakkında detaylı bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.