16. Geleneksel Spor Şenlikleri Başladı

24.03.2011
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl 16.sı gerçekleştirilen Geleneksel Spor Şenlikleri, BESYO Spor Salonu’nda Çan MYO ile Yabancı Diller Yüksekokulu arasında oynanan Erkekler Basketbol müsabakasıyla başladı. Çan MYO müsabakadan 43–42 galip ayrıldı. 10 meslek yüksekokulu, 9 fakülte, 4 yüksekokul arasında ve 5 kategoride (futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç) gerçekleştirilecek olan 16. Spor Şenlikleri’nin müsabakaları BESYO Spor Salonu ve Dardanos Yerleşkesi Spor Salonu’nda oynanacak. Yaklaşık 1,5 ay sürecek olan spor şenlikleri üniversitemizin 16. bahar şenlikleri sırasında yapılacak ödül töreniyle son bulacaktır. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için tıklayınız.