Biga MYO Elektrik Programı WIN - World of Industry 2011 Fuarına Katıldı

23.03.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı Akademik Danışmanı Öğr. Gör. İlhan SAĞLAMYÜREK ve Öğr. Gör. Muammer CEYLAN ile Elektrik Programı öğrencileri WIN Fuarları’nın ikinci fazına katıldılar. Elektrik Programı Öğr. Gör. Muammer CEYLAN konuyla ilgili şunları ifade etti: “Geleneksel hale getirdiğimiz WIN –(World of Industry Fuarını) bu yıl da ziyaret ettik. Bilindiği üzere WIN Fuarı Elektrik ve Elektronikteki yeniliklerin izlenebildiği Fuarların başında gelmektedir. Biga Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı olarak gelişmelerden uzak kalmamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da fuara 1 ve 2 sınıf öğrencilerimiz ile birlikte katıldık. Fuarda Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hindistan, İtalya, Güney Kore, Hollanda, Romanya, İspanya, Güney Afrika, Tayvan ve Türkiye’den katılımcı firmalar yer aldı. Hannover - Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen, Avrasya Bölgesi'nin üretim alanındaki lider organizasyonu WIN - World of Industry Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Organizasyonun gerçekleştirilmesinde yardımlarını esirgemeyen Biga Belediye Başkanı Sayın Mehmet ÖZKAN’a teşekkürü borç biliriz”. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.