Çan MYO Mekatronik Topluluğu WIN - World of Industry 2011 Fuarına Katıldı

22.03.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mekatronik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr.Gör. Yakup KILIÇARSLAN ve Topluluk öğrencileri 19 Mart 2011 cumartesi günü WIN Fuarları’nın ikinci fazına katıldı. Mekatronik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr.Gör.Yakup KILIÇARSLAN konuyla ilgili şunları ifade etti: “18 yıldır aralıksız düzenlenen OTOMASYON Fuarı; enerji, elektrik ve elektronik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını 12 yıldır bir araya getirerek bilgi alışverişi ve iş bağlantılarını gerçekleştiren ELECTROTECH Fuarı ve gün geçtikçe endüstriyel üretimde kullanım alanı genişleyen akışkan gücünün tanıtım ve pazarlanmasında en önemli platformu oluşturan HYDRAULIC & PNEUMATIC Fuarı ilgili tüm sektörler, yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçiler için buluşma noktası oldu. Fuarda Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hindistan, İtalya, Güney Kore, Hollanda, Romanya, İspanya, Güney Afrika, Tayvan ve Türkiye’den katılımcı firmalar yer aldı. Hannover - Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen, Avrasya Bölgesi'nin üretim alanındaki lider organizasyonu WIN - World of Industry Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mekatronik Programımızı ve öğrencilerimizi birinci derece ilgilendiren bu fuara katılımımız sayesinde sürekli değişen ve gelişen teknolojinin görülmesi ve öğrencilerimize iş fırsatlarının sağlanması hususunda her yıl ziyaret ettiğimiz WIN Fuarı topluluğumuz için önemli yer tutmaktadır. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde yardımlarını esirgemeyen Kalenakliyat A.Ş. Müdürü Sayın Dündar ÖZDEMİR’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilmeleri için bu ve bunun gibi fuar, fabrika vb. ziyaretlerimiz bahar yarıyılı boyunca davam edecektir”. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.