Gençlik Danışma Biriminde Faaliyet Gösteren Öğrencilere Yaratıcı Drama Semineri Verildi

16.03.2011
Üniversitemiz Gençlik Danışma Biriminde gönüllü faaliyet gösteren ve akran eğitimi konusunda eğitim alan yaklaşık 25 öğrenciye "yaratıcı drama" semineri verildi. Eğitim Fakültesi Drama dersliğinde Öğretim Görevlisi İffet AKSOY TOKGÖZ liderliğinde verilen eğitimde Tanışma ve Isınma oyunlarıyla çalışmaya başlandı. Güven çalışmaları eşliğinde yapılan doğaçlama çalışmalarında üstün performans sergileyen gençler, değerlendirme ve rahatlama çalışmalarıyla iki saatlik yaratıcı drama süreci yaşadılar. Seminer sonunda çalışmaları değerlendiren Öğr. Gör. İffet AKSOY TOKGÖZ farklı fakültelerden gelen öğrencilerin her birinin drama etkinliklerine farklı bir renk ve anlam kattığını belirterek çalışma performanslarını istekli ve oldukça başarılı bulduğunu belirtti. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.