Öğrencimiz "Get Involved Training Course" başlıklı Proje Yazma Eğitimindeydi

11.03.2011
Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği Tezli Yüksek Lisans öğrencilerinden Orhan Yörük, 05-10 Mart 2011 tarihleri arasında Avrupa Birliği'nin bir girişimi olan Gençlik Programı çerçevesinde Eğitim ve İş Birliği Planı kapsamında Gençlik Demokrasi Projeleri yazma eğitimine katılmıştır. Eğitim kapsamında yaygın öğretim teknikleri kullanılarak Avrupa Birliği ülkelerinden gelen katılımcılar, proje yazma eğitimi almışlardır. Öğrencimizin yemek, konaklama masrafları Bulgaristan Ulusal Ajansı, yolculuk masrafları Türkiye Ulusal Ajansı tarafından karşılanmıştır. Sorularınız ve destek için birimimize ile iletişime geçebilirsiniz. COMU AB Gençlik ve Kültür Programları Birimi Tel: 0 286 218 00 18 / 2215 Belgegeçer : 0 286 218 19 49 E-Posta : comuyouth@gmail.com Ulusal Ajansın güncel eğitim duyurularına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.