Ayvacık MYO'da Sertifika Töreni

01.03.2011
Ayvacık MYO, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen İş Gücü Yetiştirme kursları sertifika töreni Yüksekokul Terzioğlu Konferans Salonunda yapıldı. Tören; Ayvacık Kaymakamı Yusuf Gökhan YOLCU, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal ŞAHİN, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Feyzi UĞUR, İŞKUR İl Müdürü Ahmet KASAP, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ELİÜSTÜN ve Ayvacık Bürokrasisinin diğer mensuplarının katılımıyla gerçekleşti ve 27 kursiyere sertifikaları verildi. Törenin ardından konuklara Ayvacık MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri ve Aşçı Yetiştirme Kursiyerlerinin birlikte hazırladıkları ikramların sunumu yapıldı. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.