Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden Rektörümüze Ziyaret

25.01.2011
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çanakkale Şubesi Başkanı Dr. Ersin Gin, derneğin 13. dönem yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Dr. Gin’e yönetim kurulu üyelerinden Prof. Dr. Kenan Kaynaş, Sevihan Gül, Mehmet Caner, İbrahim Gül eşlik etti. Ziyarette derneğin yeni dönem projelerini anlatan Dr. Ersin Gin, Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’e üniversite olarak STK ve derneklerle işbirliği içinde olduklarından dolayı teşekkür etti. Yeni eğitim öğretim dönemi için başarılar dileyen ziyaret heyeti, ÇYDD ve üniversitemiz işbirliğinde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Akdemir ÇYDD ile birlikte güzel projelere imza attıklarını ve üniversite olarak yeni projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini dile getirerek kendileriyle işbirliği içinde oldukları için ÇYDD’ye teşekkür etti. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.