Aşçımız 3. Uluslararası Altın Kep Yarışması'ndan Madalyayla Döndü

24.01.2011
Üniversitemiz Dardanos Yerleşkesi’nin Mutfak Şefliği görevini yürüten Hüseyin Çetin, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Türkiye Şefler Birliği’nin işbirliğinde Antalya’da düzenlenen “3. Uluslararası Altın Kep” Yarışması’nda 2.lik madalyası aldı. 13 ülkeden yaklaşık 6000 yarışmacının katıldığı ve 9 kategoride yarışmacıların hünerlerini sergilediği yarışmada, Hüseyin Çetin “Yılın Ekmek Şefi” kategorisinde 2. oldu. Hüseyin Çetin, yarışmada aldığı dereceyle üniversiteyi temsil etmekten ve uluslararası bir yarışmada ÇOMܒnün ismini duyurmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bu tarz yarışmaların yetenekleri sergilemek için iyi bir fırsat olduğunu dile getiren Çetin, amaçlarından birinin de mutfak ve aşçılık alanında edindiği bilgi ve tecrübeleri üniversite bünyesinde bilimsel ortamda genç yeteneklere aktarmak olduğunu vurguladı. Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir kendisini makamında ziyaret eden Hüseyin Çetin’i tebrik ederek, üniversitemizin ve Dardanos Yerleşkesi’nin tanıtımına vermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür etti. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.