Bakkallar Odası’ndan Rektörümüze Ziyaret

19.01.2011
Bakkallar Odası Başkanı Engin Kandermir ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Arlak Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Bakkallar Odası Başkanı Engin Kandemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir ile yıllar öncesinden tanıştıklarını, İntepe Değerleri Sempozyumu, Bağ Bozumu Festivali ve Hektor Aini komisyonlarında birlikte çalıştıklarını dile getirdi. Engin Kandemir sözlerine söyle devam etti: “ÇOMܒnün tüm akademisyenleri çok değerli. Ancak Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’in bizdeki yeri çok ayrı. Çünkü iletişim açısından değerlendirdiğimizde Prof. Dr. Ali Akdemir bizi her zaman dinledi ve her zaman yanımızda olduğunu, zor koşullarda olsa bile bize gösterdi. Biz de Bakkallar Odası olarak her zaman Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin yanında olduğumuzu bildiriyoruz.” Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.