"250 Bin Cana Hayat Verin" Kampanyası Görüşüldü

19.01.2011
Yıldız Teknik Üniversitesi ile İstanbul Kızılay Gençlik Kollarının işbirliğiyle düzenlenecek olan “250 Bin Cana Hayat Verin” kampanyası çerçevesinde bir heyet Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyaret heyeti 18 Mart Şehitler Günü Anma ve Çanakkale Zaferi Kutlamaları kapsamında, 18 Mart 2011 günü Çanakkale Şehitliğine gezi düzenleyeceklerini ve kan merkezleri kuracaklarını ifade ederek, üniversitemizden bu konu hakkında yardım talep etti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR de kampanyaya üniversite olarak her türlü desteği sunacaklarını belirtti. Ziyaret heyetinde Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Danışmanı Muhammet Attila SEVİM, İstanbul Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Yücel ERDEM ile Başkan Yardımcısı Mahsum CENGİZ ve İstanbul Kızılay Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nazmi KOÇER yer aldı. Ziyaretle ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.