Öğrencilerimizden Kitap Yardımı

14.01.2011
Üniversitemiz öğrencileri Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Eğitim Araştırmaları Birliği Derneği’nin desteğiyle Bitlis’in Tatvan ve Güroymak ilçelerinde bulunan ilköğretim okullarına kitap, kırtasiye yardımında bulundu. Kampanyayı Özel Eğitim Topluluğu, Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu, Çağdaş Sınıf Öğretmenliği Topluluğu ve Turizm Topluluğu başlatırken, Denizcilik Topluluğu, Toplum Gönüllüleri Topluluğu, Spor ve İzcilik Topluluğu’da destek verdi. Bir aydır devam eden kampanyayla Güroymak Şehit Er Fevzi Güngör İlköğretim Okulu’na ve Tatvan İlköğretim Okulu’na yaklaşık 500 kg.’lık kitap ve kırtasiye yardımı yapıldı. Kampanya hakkında bilgi veren Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, kitap kampanyalarının üniversitemizde artık geleneksel hale geldiğini belirterek, öğrenci topluluklarına her türlü destek vermeye devam edeceklerini bildirdi. Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, kampanyayı düzenleyen tüm öğrencileri ve akademik danışmanları da kutladığını ifade etti. Haberle ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.