“6. Uluslararası Stratejik Yönetim Konferansı”nın Bildiri Kitabı Yayınlandı

07.01.2011
8–10 Temmuz 2010 tarihleri arasında Rusya’nın St. Petersburg kentinde düzenlenen, Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir’in eş başkanlığını yürüttüğü ve Beykent Üniversitesi, Gebze Teknoloji Ensitüsü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin işbirliği ve Devlet Planlama Teşkilatı’nın desteğiyle gerçekleştirilen “6. Uluslararası Stratejik Yönetim Konferansı”nın bildiri kitabı yayınlandı. Prof. Dr. Ali Akdemir kongrenin bildiri kitabında yer alan konuşmasında stratejik yönetimin her birey, her kurum ve her millet için stratejik bir kimlik kazandığına ve her alandaki strateji planının kalkınmaya aracılık ettiğine değindi. Rektörümüz, “Küresel Durgunluktan Çıkış Stratejileri” konusunun bugünün konjonktüründe çok önemli bir konu olduğunu ve bu konunun sanal bir hadise değil yapısal bir fenomen olduğunu vurguladı. Bu yıl teması “Küresel Durgunluktan Çıkış Stratejileri” olan, 200’ün üzerinde akademisyen ve profesyonelin katıldığı konferansta sunulan 33 ülkeden toplam 160 bildiriye kongrenin bildiri kitabından ulaşılabilir. Bildiri kitabının kapak görüntüsü için aşağıdaki linki tıklayınız.