Çanakkale Rotary Kulübü Rektörümüzü Ziyaret Etti

04.01.2011
Rotary Kulübü 2440. Bölge Guvernörü Yeşim Yöney, Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Şekip Günay, ve Rotary Kulüp üyeleri, Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret ederek yeni yılda gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattılar. Yeşim Yöney, Çanakkale Savaşı’na katılmış olan ülkelerden 75 yabancı, 25 Türk öğrenciyi, "Savaşın Olduğu Kentte Barışı Konuşuyoruz" sloganından yola çıkarak, Çanakkale'de buluşturmak için hazırladıkları projelerini sundu. Ayrıca Eğitim Fakültesi ile birlikte yürütmek istedikleri "Toplum Liderleri Geliyor" adlı projeyle, genç öğretmen adaylarına liderlik, iletişim, opera, bale, tiyatro, sanat, bireysel görgü gibi konuları anlatmak istediklerini belirtti. Yöney, alanında uzman ve başarılı kişilerle, öğrencileri buluşturmayı amaçladıkları hizmet projesini anlatarak ÇOMÜ ile ilişkilerimizi sıkı tutmak istiyoruz dedi. Prof. Dr. Ali Akdemir üniversite olarak Rotary Kulübü ile yoğun işbirliği içerisinde olduklarını dile getirdi. Prof. Akdemir, STK’lar ile işbirliğinin üniversiteyi canlandırdığına dikkat çekerek, Çanakkale Rotary Kulübü'nün sponsor olduğu 7. Uluslararası STK’lar Kongresi ile birlikte başarılı bir kongreye imza attıklarını belirtti. Prof. Dr. Ali Akdemir, üniversitenin her açıdan kentin hizmetinde olduğunu ifade ederek, söz konusu projelerin üniversitemizle örtüştüğünü ve hangi alanda olursa olsun kulübün ihtiyaç duyduğu bilimsel desteği kendilerine sunabileceklerini söyledi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.