Yöneticiler Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı

04.01.2011
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yılmaz AKGÜN, Prof. Dr. C. Varol TOK, Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Genel Sekreteri Ünal ÖZCAN, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Selehattin İŞ, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Engin KANDEMİR ile Terziler-Konfeksiyoncular ve Tuafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet YILMAZ ÇOMÜ İletişim Topluluğu’nun organize ettiği “Yöneticiler Öğrencilerin Sorularını Cevaplıyor” etkinliği kapsamında öğrencilerin sorularını yanıtladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Yılmaz AKGÜN, üniversitelerin bulundukları kente ve topluma entelektüel açıdan öncülük ettiğini, öğrenciler olmadan üniversitelerin bir anlamı olmayacağını vurguladı. Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN ise açılış konuşmasında üniversite kent ilişkisi üzerine düşüncelerini paylaştı ve ekonomik, kültürel açıdan öğrencilerin kent yaşamına katılımlarının çok önemli olduğunun altını çizdi. Etkinlik, öğrencilerin barınma, ulaşım, sağlık ve burs imkânları ile ilgili soruların yöneticiler tarafından cevaplanmasıyla son buldu. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.