Hit Yılbaşını Halkla Kutladı

03.01.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu 2011 yılını, Kepez Belediyesi’nin düzenlediği yılbaşı sokağında karşıladı. Harmanyeri yanında gerçekleştirilen organizasyona topluluğa üye öğrencilerin yanısıra çok sayıda öğrenci ve Kepezliler ilgi gösterdi. Klasik saz gurubu, rock gurubu ve pop gurubunun sahne aldığı, öğrencilerin mangal yaktığı eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri, gecenin düzenlenmesine katkı sunan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ile gecenin organizasyonunu yapan Belediye Halkla İlişkiler Yetkilisi Adnan Köse’ye de birer armağan sundular. Öğrenciler adına topluluk akademik danışmanı Gökhan Bayram, başkan ve sorumluya kravat armağan etti. Düzenlenen eğlencede bol bol eğlenen ve yeni yıla neşe içinde giren öğrenciler, geceye yönelik değerlendirmelerinde, yeni yılı halkla karşılamaktan büyük keyif duyduklarını belirttiler.