ÇOMÜ Hastanesi Danışma Kurulu Toplandı

03.01.2011
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Danışma Kurulu, cihaz alımları konusunda görüşmelerde bulunmak üzere yılın son günü hastanede bir araya geldi. ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul ERCAN, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Can DUMAN’ın yanısıra kurul üyesi öğretim üyelerinin hazır bulunduğu toplantı hastanede gerçekleşti. Tıbbi cihaz alımları konusunda görüş alışverişinde bulunan öğretim üyeleri kurumun önceliklerini ve stratejik ihtiyaçlarını masaya yatırdı. Yapılan görüşmelerde hastanenin doğal cihaz ve medikal alımlarında takip edilecek politikaları hususunda öğretim üyeleri görüşlerini paylaştı. Alınan kararların önümüzdeki günlerde düzenlenecek Hastane Yönetim Kurulu Toplantısında, hastane yöneticileri ile paylaşılacağı belirtildi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.